PDA

Просмотр полной версии : Google отобрал google.by

Manager
17.02.2009, 23:19
Отобрал через суд. Когда уже у нас суд будет? :)

.mb
17.02.2009, 23:38
Белорусский суд, самый гуманный суд в мире!

started
18.02.2009, 08:22
Белорусский суд, самый гуманный суд в мире!

Бацько сказал - Бацько сделал :)

ygleaf
18.02.2009, 22:07
google.ua
status: FROZEN-OK-UNTIL 20090404142225

Medgimet
18.02.2009, 22:43
google.ua

Ух ты, и давно это его так???

ygleaf
18.02.2009, 22:48
Ух ты, и давно это его так???
схоже, ми з вами спілкуємось багатоканально)

якщо це іронія в мій бік - я всього лише відповідав на питання "когда уже у нас" *sorry*

.mb
18.02.2009, 23:18

якщо це іронія в мій бік - я всього лише відповідав на питання "когда уже у нас" *sorry*

А вы наверное не имеете никакого отношения к http://dot.ua/? Навеяла подпись :) Или у Степанюка новые люди? :)

.mb
18.02.2009, 23:22
Что касается домена google.by

По словам Дмитрия Шоломко, они обратились в суд с иском о нарушении прав на товарный знак и фирменное наименование, т.к. google.by в свое время копировал сайт google.com. Т.е. объектом иска выступал все же не сам домен непосредственно, а факт копирования интерфейса.

P.S. Дмитрий Шоломко - представитель Гугла.

У нас же с ТМ, не копирует :) фиг заберут. Хоть что-то правильно в моей любимой стране.

ygleaf
18.02.2009, 23:47
А вы наверное не имеете никакого отношения к ? Навеяла подпись :) Или у Степанюка новые люди? :)
не можу постити лінки :( тому буде дещо збочено

(ввв.)linkedin.com/in/alexkharchenko

Что касается домена google.by

P.S. Дмитрий Шоломко - представитель Гугла.

У нас же с ТМ, не копирует :) фиг заберут. Хоть что-то правильно в моей любимой стране.
перебуваючи в роздумах, на що натякалося
"К сожалению, дата подачи заявки - это не единственный нюанс в этом деле"
(domainer.in.ua/?p=389)

можу вас навести на latest developments спочатку в інтригуючих питаннях, висвітлених нами з medgimet на
prodomen.com/2009/02/17/googleby-stal-oficialno-google-belarus/comment-page-1/

і зрештою інтригуючих припущеннях на
domainer.com.ua/forum/showthread.php?t=220&page=5

визнання добре відомим може відбуватися з певної дати у минулому (2005, 2004, 2003...), тому - не тільки дата подачі заявки.

а коли там гоу огле з"явилося?

не менш інтригуючі припущення породжує співставлення п. 4.22.8, 5.2 і 5.3 правил .УА

:)

ygleaf
19.02.2009, 00:03
ps

(ввв)internet-law.ru/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=2783;start=10

(12й пост)
і самому інколи цікаво згадати, які інтригуюче фантазувалося майже два роки тому...

Manager
19.02.2009, 09:08
google.ua

это по решению суда? есть конкретная информация - когда, кто и т.д. или материалы дела засекречены? :)

Medgimet
19.02.2009, 09:44

Видимо да, беру свою иронию назад. Впрочем Ваш первый скромный пост обязывал. :)

Вы первый кто использовал факты в этом интересном деле, спасибо.

ygleaf
19.02.2009, 14:11
это по решению суда? есть конкретная информация - когда, кто и т.д. или материалы дела засекречены? :)
чому ж за рішенням суду? коли мова йде про фрозен - якраз
"...заблоковане адміністратором до рішення адміністратора або до одержання ним судового рішення щодо цього доменного імені" (4.22.8)

і "З моменту виникнення доменного спору до моменту його розв'язання, адміністратор публічного домену, який одержав копію позовної заяви, блокує внесення будь яких змін до запису про спірне доменне ім`я." (5.3)

і варто зазначити, якби було рішення суду, або якщо припустити, що воно колись буде -
(ввв.)reyestr.court.gov.ua -> загальний доступ -> [домен] у вільнотекстовий пошук.

у нас майже правова країна майже публічного правосуддя :)

Manager
19.02.2009, 14:41
сорри, неправильно выразился. я имел в виду, что гугл уже подал исковое заявление и ХМ получил его копию.

ygleaf
19.02.2009, 15:26
я имел в виду, что гугл уже подал исковое заявление и ХМ получил его копию.
не зовсім зрозуміло, ви мали на увазі питання чи твердження :)
втім, напевно ми з вами щось схоже мали на увазі.

Manager
19.02.2009, 15:29
не зовсім зрозуміло, ви мали на увазі питання чи твердження :)
втім, напевно ми з вами щось схоже мали на увазі.
вопрос это )
по логике, если есть статус фрозен, то ХМ получил копию искового заявления. а на практике я не уверен, т.к. с ХМ часто всякие приколы бывают.
вот и спрашиваю, есть ли иск, когда подан, кем, когда заседание суда )

.mb
19.02.2009, 15:32
И почем билеты на это шоу :) я хочу быть присутствующим.

Manager
19.02.2009, 15:44
или хотя бы в каком суде рассматривается, можно было бы как представителям прессы прийти.

ygleaf
19.02.2009, 16:28
по логике, если есть статус фрозен, то ХМ получил копию искового заявления. а на практике я не уверен, т.к. с ХМ часто всякие приколы бывают.
я думаю - якби це був прикол, з квітня 2008 - холівор, інспірований Богатовим, не знав би меж.

или хотя бы в каком суде рассматривается, можно было бы как представителям прессы прийти.
зазвичай у нас справи розглядаються за місцем реєстрації відповідача.
припускаємо, що відповідач - тов "гоу огле". реєстрацію тов "гоу огле" можна перевірити за реєстром [юридичних осіб і ф/о-підприємців], здається, за 17 (?) грн.
нема у мене наразі доступу до реєстру, але зважуючи шанси, є сильне відчуття, що це господарський суд міста києва :)
явно суддя "Палій В. В." - адже він в Києві "найдоменніший" суддя (див. реєстр рішень).

хоча, зрештою, з квітня могло щось і змінитися..