Просмотр полной версии : .UA case law index
будемо акумулювати на форумі власну скромну :) базу знань про українську судову практику в доменних спорах.
тема кожного разу називається іменем домену(-ів). приблизний формат першого повідомлення:
- домен(и)
- позивач
- відповідач(і)
- номер справи
- суд(и), дати рішень
- номер документа в реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/) (з 01 червня 2006)
- примітки, коментарі: макс. одне-два речення
- тексти рішень в прикріплених файлах (реєстр часто непідйомний)
питання-побажання загального характеру вітаються в цій гілці.
Так и не дождался загрузки реестра решений судов.... или ночью у них сервер активно занят или еще что...
Так и не дождался загрузки реестра решений судов.... или ночью у них сервер активно занят или еще что...
сайт доволі глючний і вже (з часом) явно не витримує навантаження запитів.
тому, до речі, є смисл постити і використовувати номер рішення у реєстрі, бо в контекстному пошуці у них часто "всі сесії зайняті" - а за номером можна знайти досить швидко.
Было бы здорово сразу в 1-2 предложения тезисно описать чем закончилось :) А то пока пройдешься по всем. Но подборка интересна - есть над чем задуматься и к чему готовиться :cool:
Zegaldis
21.02.2009, 19:12
Похоже этот реестр глючит круглосуточно :(
Ну это ж нормальная практика - потратить реально кучу бабла на реестр (я немножко в курсе ;)) и постоянно тратить на его администрирование и в результате получить фигню. но в глазах мировой общественности, насколько я помню МВФ настаивал на создании этого реестра, все отлично, все работает )
Так в конце тогда надо писать кто выиграл суд, а то так можно подумать что, во всех делах выигрывали истцы.
Так в конце тогда надо писать кто выиграл суд, а то так можно подумать что, во всех делах выигрывали истцы.
трохи часу, і все буде :)
PS: до того ж, не все бінарно "виграв-програв". бувають справи часткового задоволення вимог етс., і там не так легко описати результат двома словами і водночас коректно. тому як Ви розумієте, це вимагає трошки додаткових інтелектуальних зусиль порівняно з механічним витягуванням реквізитів :) але все буде.
В зоне ua, тоже было много разбирательств судебных?
В зоне ua, тоже было много разбирательств судебных?
якщо Ви про другий рівень, то я жодного не знаю.
Zegaldis
22.02.2009, 22:43
якщо Ви про другий рівень, то я жодного не знаю.
А про google.ua ?
Zegaldis
22.02.2009, 22:43
Согласен :cool:
А про google.ua ?
решения суда еще нет, вот появится - тогда текст будет у нас на форуме.
Похоже этот реестр глючит круглосуточно :(
Ну это ж нормальная практика - потратить реально кучу бабла на реестр (я немножко в курсе ;)) и постоянно тратить на его администрирование и в результате получить фигню. но в глазах мировой общественности, насколько я помню МВФ настаивал на создании этого реестра, все отлично, все работает )
В период с 27 февраля по 2 марта с.г. проводились профилактические работы на серверном оборудовании "Единого государственного реестра судебных решений". В связи с этим у пользователей сайта Реестра могли возникнуть трудности с доступом к базе судебных решений.
http://yurpractika.com/news.php?id=0016959
вау. дякую, що повідомили.
головне - актуально!
у кращих традиціях.
:ay: супер просто
скорее всего профилактические работы были по факту поломки )
Zegaldis
03.03.2009, 20:01
скорее всего профилактические работы были по факту поломки )
А у нас когда-то бывает по другому? :bi:
щойно помітив, що після/в результаті "профілактики" в реєстрі відбулися воістину корисні зміни функціональності.
раніше можна було шукати документи одночасно за кількома/всіма формами судочинства (адміністративне, господарське, кримінальне, цивільне) і за кількома/всіма формами рішення (рішення, постанова, ухвала, вирок, наказ).
відтепер - можна одночасно обрати лише одну форму судочинства і рішення. 4 х 5 = 20 (ну хіба за мінусом того, що вирок може бути лише в кримінальній справі)
нє, я розумію, що в них сервери навантаження не витримують, бо зараз про існування реєстру дізналися трохи більше людей, ніж у 2006. і отже, настав час "профілактики" з таким вишуканим вирішенням проблеми.
в принципі, добре що реєстр взагалі досі хоч якось працює. і наскільки я можу судити (дещо вивчав цю тему), в Україні публічний сектор legal information retrieval геть не на найгіршому рівні. в тій же Росії, наскільки мені відомо, подібних сервісів нема. та й в членах ЄС з цим не без проблем.
но абідна.
следующий шаг - это ограничение запросов с одного айпи до 1-2 в сутки )
Zegaldis
06.03.2009, 00:43
Или же Пентиум-100 MMX таки сменят )))))
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot