PDA

Просмотр полной версии : bridgestone.com.ua

ygleaf
21.02.2009, 01:56
bridgestone.com.ua
позивач: Бріджстоун Корпорейшн
відповідач: Товариство з обмеженою відповідальністю "Автоленд-Дніпро"
третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "Консул Автомотів"
№ справи: 20/126
Господарський суд Києва - рішення від 06 квітня 2006
Київський апеляційний господарський суд - постанова від 25 липня 2006
(№ у реєстрі: 497208)

Manager
21.02.2009, 20:30
Странно, домен даже не в статусе ФРОЗЕН
domain: bridgestone.com.ua
admin-c: AD1090-UANIC
status:OK-UNTIL 20100304000000
remark: ТОВ "Автоленд - Дніпро"

В других зонах:
domain: bridgestone.kiev.ua
admin-c: IPT-UANIC
status: OK-UNTIL 20090303000000
remark: ТОВ "Консул автомотів"

domain: bridgestone.net.ua
descr: ТОВ "Консул автомотів"
:)

ЗЫ. Про bridgestone.in.ua скромно промолчу ))))

ygleaf
21.02.2009, 20:47
так а для фрозену після рішення нема підстав - суд закінчився, домен легально залишився у автоленду.

просто дивує те, що бріджстоун за 2,5 роки нічого не зробив - ось чому:

у задоволенні позовних вимог відмовлено з тих причин, що Бріджстоун вимогу сформулював як
визнання реєстрації доменного імені недійсною в Україні
з приводу чого в постанові апеляційного суду:
...чинним законодавством не передбачено такого способу захисту прав власника свідоцтва як визнання недійсною реєстрації доменного імені.
(...)
Судова колегія вважає за необхідне зазначити, що наведене не позбавляє Бріджстоун Корпорейшн права звернутись до суду із позовом, обравши визначений чинним законодавством спосіб захисту своїх прав.

текст постанови - див. аттач.

Manager
21.02.2009, 20:59
ясно, пасиб.
видимо, когда Бриджстоун подавал иск, то выбрали в украине не особо квалифицированного в доменных делах юриста или консультанта... и за 2,5 года таких специалистов в украине не появилось )))
имхо, очень перспективный рынок услуг...

ygleaf
21.02.2009, 21:39
и за 2,5 года таких специалистов в украине не появилось )))
йо, привід задуматись :cool:

Manager
21.02.2009, 22:16
я имел в виду из числа юристов ))) или они скрываются )))

ygleaf
21.02.2009, 22:22
я имел в виду из числа юристов ))) или они скрываются )))
так кажу ж, привід задуматись ще той.

Medgimet
21.02.2009, 22:28
ygleaf, в случае чего, за деньги разумеется, Вам интересно выступить адвокатом домейнера?

ygleaf
21.02.2009, 22:42
ygleaf, в случае чего, за деньги разумеется, Вам интересно выступить адвокатом домейнера?
аби одразу уточнити - адвокатського свідоцтва у мене наразі нема; хоча це, звісно, є остання завада ефективному захисту.

інше питання для найближчого майбутнього, що до початку літа я фізично перебуватиму (в основному) у Стокгольмі, тому з судовими засіданнями етс. на ці місяці навряд чи :) складеться.

будь-яка робота з документами, приватні консультації - you're welcome.

Manager
21.02.2009, 22:56
так адвокатское свидетельство уже не требуется для представления интересов клиента в суде ) только доверенность.
сам был таким представителем по доверенности. правда судья меня долго пытала кто я такой и какое у меня образование )))) но это все лирика.

А вообще да, к чему Вы больше склоняетесь - защищать интересы владельца ТМ или владельца домена? ;)

Olex
21.02.2009, 22:59
Доверенность от кого?
Т.е. возможно переложить ведение дел на непосвященное в требуемый сан лицо? Генеральная доверенность тоже существует:))?

Manager
21.02.2009, 23:02
Доверенность от истца или ответчика, оформляется у нотариуса, если физлицо. Предприятие делает просто на бланке с печатью, если я ничего не путаю.

ygleaf
21.02.2009, 23:04
так адвокатское свидетельство уже не требуется для представления интересов клиента в суде ) только доверенность.
то я і кажу
остання завада ефективному захисту.
зізнатися, коли я перший раз був представником в суді, мені було 17 років і я закінчив перший рік в універі ;) більше того, унікальність того випадку в тому, що справа була на шестизначну кількість грн., і моя сторона її виграла.

Доверенность от истца или ответчика, оформляется у нотариуса, если физлицо. Предприятие делает просто на бланке с печатью, если я ничего не путаю.
так і є.

ygleaf
21.02.2009, 23:19
к чему Вы больше склоняетесь - защищать интересы владельца ТМ или владельца домена? ;)
чесно кажучи, навіть не можу поставити собі настільки загальне питання в такій формі.
думаю, значення має не це, а дещо інше ;)
(і я навіть не про гроші - точніше, не тільки про гроші :D)

можна захищати інтереси володільця ТМ і домену :)
а, безперечно, випадок екзистенційного оргазму - це виграти справу в Україні, коли нема ані ТМ, ані домену :rolleyes:

схиляюся я до того, що мені хочеться бачити в Україні цивілізовану практику і розуміння предмету в очах суддів.

Dred
06.04.2010, 18:14
целесообразно его сейчас продавать? или лучше придержать?

Manager
06.04.2010, 19:04
а есть покупатель? :) продавайте )

ygleaf
06.04.2010, 22:41
та да, є смисл продавати — я оце саме сьогодні, за дивним збігом обставин, написав до Bridgestone Corporation листа із запитанням, чи не хочуть вони посудитися :)

Dred
06.04.2010, 22:43
ну и юмор у вас, товарищи :)

Zegaldis
07.04.2010, 07:49
сам был таким представителем по доверенности. правда судья меня долго пытала кто я такой и какое у меня образование )))) но это все лирика.

То есть на тебя смотрели как на странную зверушку? )))))

Zegaldis
07.04.2010, 07:51
ну и юмор у вас, товарищи :)

У всех домейнеров суровая психика и суровый юмор :bc: