PDA

Просмотр полной версии : ecorembud.com.ua

ygleaf
21.02.2009, 01:56
ecorembud.com.ua
позивач: Товариство з обмеженою відповідальністю фірми "Екорембуд ЛТД"
відповідач: Приватне підприємство «ЮТА»
№ справи: 17/11
Господарський суд Рівненської області - ухвала від 27 лютого 2008
(припинення провадження)
(№ у реєстрі: 1421783)

ygleaf
25.02.2009, 22:11
Відповідач у письмових поясненнях на позов зазначив, що на виконання вимог угоди на виготовлення програмного забезпечення для мережі інтернет від 15.09.2005р. здійснив для позивача виготовлення програмного забезпечення для мережі інтернет, а також реєстрацію доменного імені www.ecorembud.com.ua, яке за усним погодженням з позивачем зареєстрував за директором відповідача Кошелєвим В.М. для зручності обслуговування сайту позивача. На даний час доменне ім'я перереєстровується на позивача.

З позовної заяви, письмових пояснень та матеріалів справи вбачається, що рішення у даній справі може вплинути на права і обов’язки громадянина Кошелєва В.М., якого необхідно залучити до участі у справі в якості відповідача, оскільки сторони у позові вказують, що доменне ім'я www.ecorembud.com.ua було зареєстроване на ім'я директора ПП "ЮТА".

[...]

Відповідно до ст. 1 ГПК України, справи за участю громадян –фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності, не підлягають вирішенню в господарських судах України, за вийнятком спорів, що випливають з корпоративних відносин.

не найфеєричніший з доменних спорів.